Gepersonaliseerde Chocolade repen met een uniek, eigen ontwerp voor de wikkel.

Merci-Chocolade-gepersonaliseerde-inlay-kaart

Merci chocolade doosjes met een eigen kaart-inlay als relatiegeschenk.

gepersonaliseerde-chocolade-reep-met-eigen-wikkel

Een service van SnoepkaDoos.nl

www.SnoepkaDoos.nl
Tel. 085 876 90 29

Het kan vreemd lopen

In den beginne was er een full-service reclamebureau, een klein bureau met enkele betrokken en deskundige mensen die in de regio Venlo bedrijven hielpen met al hun reclame, marketing, Seo, webdesign en wat er nog meer gevraagd kon worden!

Een snoepvraag

Voor een relatie mochten we een actie opzetten om zijn personeel te belonen met een snoepzak. En die moest door de brievenbus passen. Daarbij liepen we tegen wat zaken aan waarvan wij dachten dat die anders konden. Het grootste probleem was eigenlijk de minimale oplage van bedrukte doosjes. Daarop hebben we besloten om cadeaupapier te ontwerpen waarmee we een eenvoudige brievenbusdoos inpakken.

Dit was zo’n succes dat we er een business-model van hebben gemaakt, een webshop met snoepzakken die in een brievenbusdoos verzonden worden met een persoonlijke kaart erbij. Ook al omdat we zelf over een klein-maar-fijne drukkerij beschikken, dat opent deurtjes!

SnoepkaDoos, en dat ging hard

We hebben deze zijtak ‘SnoepkaDoos’ genoemd en dat ging snel, érg snel. Binnen een korte tijd was het dagelijks een drukte van belang om alle doosjes gepersonaliseerd weg te krijgen. Maar eerlijk is eerlijk, op het moment dat we dit schrijven zitten we midden in een Corona-pandemie en is alle extra business zeer welkom.

SnoepkaDoos

Logo-Snoep-kaDoos-Mailing

SnoepkaDoos was de eerste stap op het ‘Pad der Zoetigheid’. En we hebben er gewoon onwijs veel plezier in! Vanuit deze activiteit viel eigenlijk puur toevallig de Chocolade reep op onze deurmat!

www.SnoepkaDoos.nl

En toen, Chocolade repen

Ook hier weer een opeenvolging van toevalligheden. Een relatie vroeg om een soort ‘opsteker’ voor zijn personeel, en dat kwam uit op een mooie reep chocolade. Toen we online gingen zoeken botsten we weer met aantallen en mogelijkheden. Bij grote relatiegeschenken bedrijven gaat het meteen om hondertallen, en dit opdrachtje ging om 70 medewerkers.

Weinig Wikkel-design

Ook de mogelijkheden van het ontwerp van de wikkel van de choclade reep schoot tekort. Een logo, een stukje tekst en een fototje in een vastgeprikt vakje… dat was het wel. En de prijzen, daar kregen we buikpijn van zonder dat we teveel chocolade hadden gehad!

Chocoladeau

gepersonaliseerde-chocolade-reep-met-eigen-wikkel

Wat is er nog leuker dan het werken met het allerlekkerste product dat er is?
Chocolade!

Dus zelf creatief aan de slag

We hebben onze stagiere naar de supermarkt gestuurd en die kwam terug met flinke chocolade repen. We hebben die ‘ont’wikkeld, opgemeten en er een eigen ontwerp voor gemaakt. Die hebben we naar onze drukkerij-collegas gebracht en binnen een dagdeel hadden we een prachtige chocoladereep met een volledig eigen ontwerp-wikkel. En voor een eindprijs die ons (en onze klant) erg blij mocht maken!

De rest is snel verteld

Van de ene klant kwam de andere, en ondertussen is ons reclamebureau eerder een onderdeel van de ‘Zoete tak’ dan andersom… het kan raar lopen!

 

Michiel Overes | Reclamebureau Inobis

Geef het lekkerste relatiegeschenk!

Gepersonaliseerde Chocolade repen met een volledig eigen wikkel