Gepersonaliseerde Chocolade repen met een uniek, eigen ontwerp voor de wikkel.

Merci-Chocolade-gepersonaliseerde-inlay-kaart

Merci chocolade doosjes met een eigen kaart-inlay als relatiegeschenk.

gepersonaliseerde-chocolade-reep-met-eigen-wikkel

Een service van SnoepkaDoos.nl

www.SnoepkaDoos.nl
Tel. 085 876 90 29

Enkele gemaakte Chocolade repen

Op deze pagina kun je het eindresultaat van een aantal gerealiseerde opdrachten bekijken. Hier zitten mensen bij die 50 stuks bestellen maar ook die er 1000 hebben afgenomen. Voor ons is dat géén verschil, wij besteden aan elk ontwerp evenveel aandacht en zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

De minimale afname is 50 Chocolade repen van 180 gram met een eigen wikkel, of 100 stuks van 100 gram.
de getoonde prijzen zijn inclusief Btw, Ontwerp, Wikkel én Wikkelen, Verpakken en Verzending.

Het is niet mogelijk om in één bestelling 100 en 180 grams repen door elkaar te nemen.
Het zijn aparte ontwerpen en we houden ze dan ook graag van elkaar gescheiden.

Onze relaties

We moeten deze pagina nog actualiseren. Door de drukte lopen we hierin een beetje achter de feiten aan. 

Bas Bosch Dakkapellen

www.basbosch.nl

chocolade-reep-eigen-wikkel-bas_bosch-dakkapellen

Bas Bosch Dakkapellen en Dakwerken

Bas Bosch Dakkapellen en Dakwerken levert en plaatst complete dakkapellen in één dag. En dat is dan ook de belangrijkste marketing-uitroep: “Bas Bosch, een dakkapel in één dag!”

En zeker zo belangrijk is een gemakkelijke én snelle bereikbaarheid, via de website met offerteformulier en Bas zijn mobiele telefoonnummer. Dat was dus ook het belangrijkste gegeven voor de wikkel van zijn Chocolade reep.

1000vliegen.nl

www.1000vliegen.nl

persoonlijke-chocolade-reep-eigen-wikkel-1000vliegen_nl

1000vliegen.nl

Een flinke webshop die helemaal is gericht op de wondere Vliegvis-wereld. Voorheen was dit een allegaartje van sferen en smaken. We hebben hier een nieuw logo voor ontworpen, een nieuwe huisstijl… en dat natuurlijk meteen toegepast op de wikkel van de chocolade reep. Bezoek de website om de ‘congruentie’ te ontdekken.

toshiba airconditioning

www.toshiba-airco.nl

Wikkel-Toshiba

Toshiba Airconditioning

Toshiba Airconditioning uit Maasbree is één van de grotere regionale spelers in de koel- en verwarmingstechniek. De nadruk voor deze wikkel moest op het ‘groene’, energie-efficiënte karakter van de nieuwste generatie Toshiba Airconditioners komen te liggen. Vergelijk het een beetje met MacDonalds die van geel-rood naar geel-groen zijn geswitched… duurzaamheid in kleur, beeld én gevoel. Zelfs bij een chocolade reep!

googlejuice

www.googlejuice.nl

chocolade-reep-eigen-wikkel-googlejuice

 

Googlejuice webdesign

Ok! We mogen je wel vertellen dat dit één van onze eigen activiteiten is. Het webdesignbureau dat internet-marketing, Seo en design hoog in hun vaandel heeft staan en altijd gaat voor resultaatgerichte websites. Zo’n website moet doen waar die voor gemaakt is… verkopen, informeren… een doel dat tevoren goed is vast gelegd!

de vleesman

www.vleesman.nl

chocolade-reep-eigen-wikkel-vleesman

 

 

De Vleesman

Een specialist in voorgegaarde en steriel verpakte Spareribs die een Sous-Vide bereiding hebben gehad. Een unieke bereidingswijze die een lange houdbaarheid en optimale smaak geeft. De Vleesman levert voornamelijk binnen de horeca, maar ook aan particulieren.

boostenhof

www.boostenhof.nl

Wikkel-Boostenhof

Café-Restaurant Feestzaal Boostenhof

Een gastvrije en kwalitatief hoogwaardige insteek, dat kenmerkt Boostenhof. De ondernemers Eric & Dunja Dings doen steeds weer hun uiterste best om elke gast een maximale beleving te laten ervaren. In de Corona-periode hebben zij zich gericht op feestelijke- Kerstpakketten. En jullie raden het al, daarin zitten gepersonaliseerde chocolade repen met een eigen wikkel.

Hier bieden wij een ‘database-gestuurde’ dienst waarbij elke reep tekstueel anders is. Deze wisselende inhoud komt vanuit een excel-bestand dat de ondernemers hebben aangeleverd. Mocht je dat ook willen, dan kunnen we je daar zeker bij helpen!

Geef het lekkerste relatiegeschenk!

Gepersonaliseerde Chocolade repen met een volledig eigen wikkel