Gepersonaliseerde Chocolade repen met een uniek, eigen ontwerp voor de wikkel.

Merci-Chocolade-gepersonaliseerde-inlay-kaart

Merci chocolade doosjes met een eigen kaart-inlay als relatiegeschenk.

gepersonaliseerde-chocolade-reep-met-eigen-wikkel

Een service van SnoepkaDoos.nl

www.SnoepkaDoos.nl
Tel. 085 876 90 29

Onbegrense mogelijkheden

Natuurlijk, iedereen denkt als eerste aan chocolade repen als een soort ‘give-away’, een lekker relatiegeschenk dat eigenlijk altijd welkom is.

Maar er is zovéél meer mogelijk!

En al helemaal omdat wij  niet slechts een deel van de wikkel personaliseren… néé, wij ontwerpen deze (mocht je dat willen) aan de binnen- en buitenzijde (voor een écht kleine meerprijs.).

Zo kun je ‘verborgen’ extra’s aan de binnenzijde drukken zoals bijvoorbeeld: Loten, Lotnummers, Krasloten, geheime Boodschappen, Waardebonnen, Kortingsacties, Kortingen, Coupons, Laatste nieuwtjes… en ga zo maar door!

service-kwaliteit-excellent-chocolade-reep-eigen-wikkel-ontwerp‘Service Excellence, chocolade repen als onderdeel van een creatieve marketing-strategie!’

 Wie geeft krijgt ook wat terug

In de hersenen van de ontvanger van een gepersonaliseerde reep chocola met een eigen wikkel ontstaat een klein probleempje. Hij/zij heeft wat gekregen en wil dat verwerken… dat kan maar op één manier, iets teruggeven. Er is een stukje schuldgevoel ontstaan, en dat maakt dat de ontvanger met een véél grotere waarschijnlijkheid zaken met je wil gaan doen.

Vooral bij een offertebezoek

Daar zijn de resultaten verbluffend. Buitendienstmedewerkers die bij een potentiële klant binnen lopen krijgen in bijna 100% van de gevallen een kop koffie aaangeboden, leg dan een reep chocolade met eigen wikkel op tafel en de zaak is al een stukje beklonken! De klant vindt je leuk, en hij wil wat terug doen… dan sta je als vertegenwoordiger / account-manager met 1-0 voor!

 

Creatief meedenken

Wij mogen wel zeggen dat ons kantoor uitpuilt van creativiteit(en mensen die teveel chocolade eten). Als je chocolade repen met een eigen wikkel bij ons besteld staan we ook steeds weer voor je klaar met advies, raad & daad om van je (marketing) actie een succes te maken!

Service Excellence

Bij ‘Chocladeau’ gaan we voor het maximale resultaat… Service Excellence.

Creatief met chocola!

Denk even out of the ‘Box of Chocolates’!